Ruim logistiek centrum Arlon

Route D'etalle, 6700 Arlon - België

10.000m2

Magazijn

360m2

Kantoor

18

Laad- en loskades

2

Gelijkvloerse poorten

Waarom dit magazijn?

De ideale combinatie

Het project is volledig of gedeeltelijk te huur of te koop. Een logistiek magazijn verdeeld in 2 units in combinatie met een kantoor gebouwd op een oppervlakte van 1.8Ha. Voor beide units is een apart kantoor mogelijk en eventueel met conciërgewoning.

Een ruim magazijn

Het totaal bestaat uit twee units van respectievelijk 4.000m2 en 6.000m2. De hoogte van beide units bedraagt 10.3 meter en het volledige magazijn is verwarmd. De magazijnen zijn uitgerust met een aparte sociale ruimte voor magazijniers en chauffeurs.

Centraal kantoor

Een centraal gelegen kantoor met extra parking voor auto’s zorgt voor een goede toegankelijkheid. Het kantoor bestaat uit 3 verdieping van elk 120m2.

Verschillende voorzieningen

Het gebouw is voorzien met een alarm in de magazijnen en kantoren. Het kantoor is uitgerust met de nodige nutsvoorzieningen zoals keuken, toiletten en kleedkamers.

ideale geografische locatie

Gelegen naast de E411 is deze locatie vlot bereikbaar voor zowel auto’s als vrachtwagens. Er is een ruime parking voor auto’s, vrachtwagens en ook een fietsenberging aanwezig. In de nabijheid van Arlon biedt deze locatie veel mogelijkheden voor het organiseren van logistieke activiteiten in combinatie met nationaal en internationaal transport.

CONTACTEER ONS VOOR MEER INFORMATIE

+32 473 72 02 79

of